产品页banner
Produk sing nyedhiyakake kabutuhan kesehatan kanggo masarakat. Miturut WHO, produk kasebut kudu kasedhiya "sawayah-wayah, kanthi jumlah sing cukup, ing bentuk dosis sing cocog, kanthi kualitas sing dijamin lan informasi sing cukup, lan kanthi rega sing bisa dibayangke dening masarakat lan masarakat".