Termokopel

Katrangan singkat:

Termokopel Suku Cadang Printer EcubMaker 3D karo Sensor (32 ~ 500 ° F) 24V
Jeneng: EcubMaker Length: 120cm Warna: Biru Tipe: kepala tembaga Karakter: ukur suhu nozel kanthi tepat, lan umpan balik ing wektu Panggunaan: cocog karo printer Flashforge 3d, printer EcubMaker 3d, DIY RepRap lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

2 1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita