Blog

  • EcubMaker lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001

    Tanggal 30 Oktober 2020, Jinhua EcubMaker 3D Technology Co., Ltd. sukses lulus audit sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, lan pikantuk "Sertifikasi Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu" sing diterbitake dening Shanghai Wozhong Certification Co., Ltd. (nomer sertifikat:. ..
    Waca liyane
  • Temokake Printer 3D 4-in-1 Pertama ing Dunia

    Apa sampeyan mikir sawise ngrungokake tembung "3D Printer"? Umume warna FDM siji utawa kadang dual. Sanalika bobote abot banget kanggo transportasi sing gampang utawa akeh prekara sing kudu ditindakake kanggo Pengalaman Pencetakan 3D sing sukses! Elinga ing pikirane, EcubMaker Nggawe Unik 4-in-1 ...
    Waca liyane
  • Pengin nggawe Prototipe nganggo Printer 3D? Printer 3D Pendidikan Paling Dhuwur

    EcubMaker TOYDIY 4-in-1 3D Printer ora mung piranti sing cerdas, bisa uga dadi piranti Pendidikan kanggo mulang ing kelas. Ing jagad modern iki, kabeh dadi nyata lan praktis. Kabeh pasinaon dadi efektif banget. Generasi anyar kita entuk kebebasan informasi lan ...
    Waca liyane