Fantasy Pro II bingkai logam dual extruder printer 3d

Katrangan singkat:

ukuran mbangun gedhe: 300 * 200 * 200mm / pigura logam / extruder dual


Detail Produk

Tag Produk

Fantasy Pro II新页面 英文版详情页650

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk