Printer 3d Fantasi II terlampir nganggo rong extruder

Katrangan singkat:

Loro-lorone ndhukung ABS, PLA, HIPS lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk