download
  • Manual EcubWare 4.2.1

    Download versi paling anyar saka Manual Pangguna 2020.12.31 sing dirilis

    Download
  • Manual pangguna TOYDIY 4in1

    Download versi paling anyar saka salinan lunak Manual pangguna. Manual anyar kalebu pandhuan pangguna piranti lunak New CNC, upgrade pemecahan masalah lan liya-liyane.

    Download
  • Konten Kertu SD

    Goleki kabeh isi kertu SD saka kene. Kalebu kabeh tutorial lan bahan penting liyane.

    Download
  • TOYDIY_firmware_v1.2.8

    Uga piranti lunak, firmware anyar uga duwe pangowahan utama. Ndandani kompatibilitas layar lawas lan anyar. Kanggo ngatasi masalah tampilan sirah kiwa nalika filamen dicopot. Tambah prosedur ukiran CNC anyar.

    Download
  • TOYDIYDrive_32bit

    Driver TOYDIY 4in1 kanggo 32 sistem operasi. Sampeyan kudu nginstal yen pengin nganyari firmware.

    Download
  • TOYDIYDrive_64bit

    Driver TOYDIY 4in1 kanggo sistem operasi 64 bit. Sampeyan kudu nginstal yen pengin nganyari firmware.

    Download
  • EcubWare 4.2.0

    Ing versi iki ana sawetara pangowahan utama ing piranti lunak kasebut. Kaya: Optimalake pilihan model, Nambahake tombol kanggo nelpon program eksternal, Nambahake telpon kanggo mbukak piranti lunak laser engraving, Nambahake telpon kanggo mbukak piranti lunak ukiran CNC, Antar muka sing dioptimalake, mulihake fungsi relief, Kecepatan ngiris sing luwih apik, Ukuran mesin sing diowahi, Dioptimalake percetakan online, Tombol sambungan port serial ditambahake.

    Download