Dadi Distributor

Formulir registrasi resmi / Agen

Jeneng perusahaan (segel   Negara  
Alamat  
Tel   Fax   Situs web  
Pangkat   Wilayah penjualan   Tugas adol  
Status finansial
Kadhaptarmodal          Dana operasi  
AlamatTel  
Bank lan akun   Nomer ID Wajib Pajak  
Turnover ing telung taun kepungkur  2014 2015 2016  
       
Cacahe karyawan
Staff total Manajer Salesman Teknisi Liyane
         
Informasi perusahaan
Area kantor   Properti Mbangun dhewe 口 Sewa 口
Tampilake toko Ya 口 Ora 口 Area Properti Mbangun dhewe 口 Sewa 口
Kepala sekolah lan kontak
Manajer umum   Kepala sekolah   Bisnis / tuku  
Produk
Jinis Brand lan model Didol ing taun kepungkur Mode penjualan
       
       
Profil perusahaan 

PasangSertifikat registrasi perusahaan sing gegandhengan; fotokopi identitas perwakilan hukum

Email kanggo kita: Ecubmaker@zd3dp.com