Dadi Pengecer

Be-a-Reseller_01(1)
Be-a-Reseller1_04
Be-a-Reseller3_03

Kerja sama

Be-a-Reseller3_03

      Kanthi pangembangan teknologi cetak 3D, aplikasi printer 3D saya populer sajrone urip saben dinane. Kayane kesempatan sing apik kanggo golek dhuwit lan mbangun karir ing jagad paling anyar. Minangka salah sawijining pabrikan paling awal ing Pasar cetak 3D, kita ngalami riset, pengembangan lan pemasaran. Kanggo nggampangake wong supaya seneng banget karo printer 3D, lan nggawe luwih gampang kanggo penggemar EcubMaker 3D nggunakake printer, EcubMaker nggoleki dealer, distributor, lan reseller ing saindenging jagad! Wiwit, para pelanggan nutupi kabeh profesi lan perdagangan, kayata grosir, pengecer, praktisi pendhidhikan, lsp. Ora masalah duwe kepinginan kanggo miwiti bisnis sampeyan dhewe, utawa sampeyan duwe ide liyane babagan printer 3D. Yen sampeyan ngira duwe pengalaman apik kanggo mbukak merek dhewe. Layanan OEM kasedhiya. Sampeyan disambut kanggo gabung karo kita saiki. Minangka perusahaan riset lan desain 3d paling unggul, kita mesthi prioritas kanthi kualitas, fokus nggawe printer paling apik kanthi kinerja dhuwur, lan nawakake layanan paling apik kanggo kabeh wong. Sampeyan kabeh disambut adol produk. Tujuan kita supaya kepercayaan sampeyan dadi kasugihan. Kita pengin entuk kahanan win-win lan nggawe hubungan jangka panjang.

1. Brand Advantage:

      Teknologi 3D EcubMaker, sing didegake ing taun 2013, duwe spesialisasi kanggo nggabungake riset, desain, lan perdagangan printer kanthi sakabehe. Kajaba iku, video evaluasi printer EcubMaker wis ndeleng atusan ewu tontonan ing YouTube. Akeh situs web pencetakan 3D profesional wis ngevaluasi printer, menehi rating merek paling apik sawetara kaping, kayata Gadget Flow, Roboturka, 3Dpc.com lan liya-liyane.

Desain
%
Pangembangan
%
Merek
%

2. Dhukungan Teknologi lan Layanan

Merek
%
Pemasaran
%

      Tim insinyur R&D EcubMaker sing duwe trampil banget duwe pengalaman teknis jero ing percetakan 3D sing diajukake kanggo nyedhiyakake teknologi profesional. Kangge, layanan purna jual paling apik uga disedhiyakake dening spesialis EcubMaker 3D. Kita duwe tim layanan purna jual berkualitas tinggi, adhedhasar konsep "Materi Pelanggan" kanthi sistem layanan standar efisiensi, kenyamanan, lan transparansi sing dhuwur. Nganti saiki kita duwe reputasi dhuwur ing dhukungan sawise didol amarga respon cepet lan kerja sama ramah.

3. Kualitas Dijamin

      Kabeh produk wis lulus akeh sertifikat kualitas lan lingkungan internasional kayata FDA, CE, FCC, lan ROHS, lsp. Kita wis nemtokake telung tujuan ing perusahaan kasebut. Kabeh bagean wis diuji kaping pirang-pirang sadurunge dikemas lan tim kontrol kualitas sing dialami ngalami tes jangka panjang kanggo saben printer kanggo mesthekake yen siyap. Kanggo nggayuh bagean pungkasan kemasan, saben printer kudu lolos saben tes kontrol kualitas, yen ora, kita kirim menyang departemen produksi ulang. Kothak kasebut dikemas karo Styrofoam kualitas tinggi kanggo nglindhungi printer saka pamindahan sing dhuwur lan kudu ngliwati tes ketahanan sadurunge siyap dikirim. Dadi, sapa wae bisa yakin manawa printer bakal tekan papan kasebut tanpa rusak internal amarga transportasi.

Be-a-Reseller5_03
Be-a-Reseller6_03
Be-a-Reseller7_03
Be-a-Reseller8_03

4. Rega Ekonomi

Be-a-Reseller9_07

      Kita yakin manawa Printer kanggo saben kategori wong. Kita ora nate mikir babagan aspek pelanggan tartamtu. Dadi, pikirake rega miturut bathi minimal lan menehi layanan paling apik kanggo saben bagean. Rega produke luwih murah tinimbang printer kategori sing padha saiki. Amarga nggoleki bisnis dawa, kita kepengin entuk kapercayan ora mung mikir bathi. Apa sing diarepake EcubMaker yaiku supaya kabeh wong ngerti babagan teknologi pencetakan 3D lan seneng seneng cita-cita dadi kenyataan. Aja ragu-ragu hubungi kita kanggo rega grosir yen perlu akeh tuku. Kanthi entuk tuku akeh lan manajemen rantai suplai sing luwih maju, EcubMaker nyuda biaya produk kanthi cetha kanggo njamin bathi para dealer, supaya bisa mbantu pangguna pungkasan ngirit dhuwit.

Apa sing dikarepake saka sampeyan?

• Sampeyan luwih ngerti babagan Printer sing dikarepake.

• Kandhani babagan rencana bisnis lan perusahaan sampeyan.

• Bekerjasama karo kita babagan rega kasebut. Amarga kita mesthi nawakake rega sing paling bisa dirundingake kanggo sampeyan.

• Promosi promosi merek lan budaya 3D kanthi aktif.

• Yen sampeyan kasengsem ing dropshipping, kita tulus banget kanggo kerja sama karo sampeyan.

Kepiye cara nglamar?

Tulis ing kene: Sales01@zd3dp.com

Hubungi kita sanajan email iki. Gratis nyritakake babagan sampeyan lan kepiye cara nggawe hubungan bisnis jangka panjang. Kita ngarepake email sampeyan. Sampeyan bakal entuk wangsulan sanalika ditampa. Matur nuwun kanthi sanget kanggo wektu sampeyan.