Babagan Kita

Ayo Nggawe Kubus luwih gampang

Kita komitmen kanggo nggawa teknologi Pencetakan 3D sing pas sing bisa menehi kontribusi
ing industri mbesuk lan nyukupi kabutuhan pelanggan.

about-us21_03

      Wiwit didegake ing 2013, Kita nggawe macem-macem seri printer 3D desktop berkualitas tinggi kaya Fantasi. Sawise sukses ing seri Fantasi, target sabanjure yaiku ngembangake sesuatu sing bisa nyukupi kebutuhan para kreator sing seneng duwe mesin sing bisa nindakake macem-macem fungsi. Uga bisa ngirit dhuwit lan wektu kanggo ngoper mesin menyang mesin. Pungkasane, kita entuk target. Ing taun 2019, kita ngluncurake Printer 3D 4-in-1 pertama ing donya sing jenenge: TOYDIY 4-in-1. Sing kalebu warna siji FDM, Pencetakan 3D warna loro FDM, ukiran Laser, ukiran CNC kanthi fitur profesional liyane.

      Kita duwe luwih saka 10 anggota ing tim R&D. Kabeh mau ngupayakake impen kanggo nggawe inovasi kanggo konsumen biasa nganti konsumen biasa. Dheweke bertekad kanggo nggawe soko sing bisa digunakake dening mahasiswa. wong tuwa umur tengah utawa uga wis pensiun. TOYDIY 4-in-1 minangka conto sing sampurna kanggo mbuktekake pengabdiane. Pangembangan piranti lunak profesional kabeh-siji dadi tantangan utama kanggo dheweke. Sawise ngliwati fase angel, kita nindakake. Saiki TOYDIY minangka Printer 3D alat multi-alat sing dioptimalake sing bisa entuk akeh pecinta teknologi.

about-us22_03
about-us_03

Kauntungan Brand

Perusahaan Tuwuh kanthi Reputasi Tinggi Nggarap printer 3D Multi-alat Teknologi Anyar. Rega sing murah regane Dibandhingake karo merek liyane, nanging aja nganti kompromi karo kualitas.

about-us2_03

Kaluwihan Produksi

Basis perusahaan 5.000 m2. Kapasitas produksi saben wulan ngluwihi 500 lembar 2 jalur uji profesional

about-us1_03

Kauntungan R&D

Luwih saka 20 anggota R&D profesional. Nambah investasi ing riset lan pangembangan produk.

about-us3_03

Kauntungan Sawise Adol

Kita duwe tim dhukungan antusias enom kanggo dhukungan online nyata Maksimum 4 jam respon cepet Dhukungan video kanggo kabeh jinis solusi masalah Rating dhuwur kanggo Dhukungan online saka pangguna sing wis ana.

about-us_03

20+

Paten lan Hak Cipta
about-us1_03

50+

Pegawe
about-us2_03

1000+

Kapasitas saben wulan
about-us3_03

5000+

Area lokakarya
about-us23_03

Ana macem-macem cara kanggo ngubungi kita. Tulis apa wae babagan quest sampeyan. Kita bakal tetep karo sampeyan kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik. EcubMaker Percaya karo kepuasan pelanggan. Wenehi kesempatan kanggo ngladeni sampeyan.

Kanggo Enquiry Umum:

Kanggo Enquiry Sales:

Enquiry Dhukungan:

Kanggo Enquiry Enquiry:

EcubMaker@zd3dp.com

Sales01@zd3dp.com

Dhukungan@zd3dp.com

Market05@zd3dp.com

Tututi kita ing Media Sosial kanggo nganyari babagan Produk lan penawaran Anyar.

证书