Filamen PLA —- Diameter 1,75mm

Katrangan singkat:

EcubMaker 3D Printer PLA Filament Diameter 1,75mm +/- Toleransi 0,02mm


  • warna: ireng / biru / ijo / biru / putih / sliver / abang
  • Detail Produk

    Tag Produk

    1 2 3 4 5 6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk