4 Modul Fungsi sing Bisa Diuripake

TOYDIY 4-in-1 3D Printer

Ditresnani dening Komunitas 5000+ Pangguna

Jeff Collins

Sawise maca babagan printer liyane lan bisa nggunakake sawetara, aku ngandhani wong iki minangka printer 3D pertama sing paling apik kanggo sinau lan sinau. Banjur munggah menyang printer sing luwih gedhe yen ruangane dibangun sithik banget. Aku nggunakake kanggo tujuan bisnis lan tresnaku mesin iki dadi luwih.

Jim Holden

Aku durung tuwa banget kanggo sinau babagan barang-barang anyar!
ToyDIY 4 in 1ku pancen apik!
Tangane GoPro dipasang kanthi rapuh kanthi infus 15% mula aku mundhak nganti 50% ... uga suhu filamen sing saya dhuwur nganti 210 C.
Aku sinau kanggo ngaso print lan tape rakit mudhun minangka asuransi tambah kanggo adhesi amben.
Laser kasebut pancen macak ing omahku supaya iPad ngadeg.

Sauli Toivonen

Mangkene sawetara gadget cilik sing aku rencanakake lan dicithak: klip kabel ekstensi kanggo ditahan ing ndhuwur radiator. Miring anyar tegese keyboardku. Plat sing katon lucu yaiku rasa nyeri otot lan ngatasi stres, sampeyan pijet rasa lara kanthi pojok piring sing cocog.

Joseph Carson

Kebutuhan kothak listrik bunder, cukup cetak siji. Printer nyithak rakit kanthi siji warna kanthi mbukak lan nyopot filamen kebutuhan. Basis magnetik fantastis. Kabeh mung pisah tanpa usaha.

Joefritz Zamarro

Topeng rai wis siyap! Seneng nggawe apa sing migunani saiki.

Jennifer Thorup Whitmer

Program laser anyar nggawe kobongan sing luwih apik lan luwih resik! Matur nuwun kanggo program sing luwih apik!

Goldens Junkyard Farm

Tekan cepet lan praseembeled. Gampang digunakake lan luwih saka kabeh, aku dikurangi dikira aku ora duwe kepala printer 3d tunggal lan muga-muga ana bahan pembelajaran sing luwih jero babagan prekara piranti lunak. Aku nambahake review dhewe ing YouTube lan sampeyan bisa ndeleng kepala lazer pancen apik banget.

Molly Huang

Bang !! Sanajan iki Printer 3D pertama- aku durung nemoni masalah sing bisa ditindakake. Mung butuh sawetara jam kanggo ngerti babagan 4 fungsi kasebut siji-siji. Rampung kabeh print test sing kasedhiya ing kertu SD. Lan kabeh, aku bisa ngomong sepi banget.
Sadurunge nerangake rincian liyane, aku pengin nyebutake - layanan pelanggan apik banget. Aku ngubungi wong-wong mau amarga bingung nalika panggilingan CNC. Lan dheweke mangsuli sawetara wektu kanthi rincian sing tepat. Pakaryan tenan!

Don Power

Nganti saiki, aku nyoba tes cetakan normal lan separo tekan cetakan 30 jam. Printer teka kanthi cepet saka amazon, lan wis dikemas kanthi apik. Ora ana barang sing rusak nalika mbukak kothak lan gampang dibongkar. Barang kasebut ditutupi busa supaya ora ana gerakan, lan kabeh endhas nganggo bungkus gelembung. Iku gampang dibukak uga.

Phil Nolan

Sawetara minggu kepungkur, kanca sing paling apik Molly, kucing iki tilar donya. Aku pengin nggawe kenang-kenangan kanggo dheweke lan uga nggunakake kabeh telung fungsi ToyDIY.

Jeffery C

Aku bisa nggunakake printer iki metu saka kothak tanpa masalah. Aku tuku iki ing wulan Februari 2020 kanggo digunakake kanggo proyek sekolah. Aku ora ngerti apa-apa bab pencetakan 3D, ukiran laser utawa ukiran CNC.
Aku duwe masalah sewulan utawa luwih karo kepala cetak 3D lan dikirim kanthi cepet pangganti.
Perusahaan cepet-cepet nanggapi pitakon lan masalah sajrone dina kerja ing China, mula ana wektu tundha nalika nanggepi wektu tundha. Nanging dheweke nanggepi kanthi cepet kanthi njupuk prabédan wektu.

Rockey

Printer sing apik banget! Nganti saiki nggawe cetakan filamen tunggal, nanging kaya video, muat file banjur pencet tombol. Sabanjure aku bakal nyoba fungsi laser.

Matthew Himes

Aku kepengin banget printer 3-in-1 (kanthi cetakan FDM, ukiran CNC, lan ukiran laser) nanging umume mesin kasebut larang banget. Dadi, nalika aku nemokake printer 4-in-1 sing regane luwih murah tinimbang liyane, aku mutusake golek lan ndeleng apa sing dakkarepake babagan mesin kasebut. Lan aku seneng banget karo tuku.

Ecubmaker 4-in-1 Printer dikemas kanthi apik. Ana pirang-pirang kothak cilik sing diwenehi label ing njero kothak gedhe- ing njero kothak kasebut sampeyan bisa nemokake 4 alat, filamen, wadhah filamen, lan alat / bagean. Ing njero kothak gedhe sampeyan bisa nemokake awak printer sing wis dipasang. Printer iki mbutuhake majelis minimal- sing kudu sampeyan pasang yaiku kepala alat sing dibutuhake lan wiwiti nyithak! Sadurunge nggunakake printer, aku pengin ndeleng kanthi jero babagan printer lan strukture.

Diane Murray

Panggunaan mesin iki akeh. Makane aku seneng 3DPrinter. Aku ora prelu kuatir bab 4 fungsi sing diduweni maneh. Lan kualitas fungsi kasebut pancen apik banget.
Fitur leveling otomatis mbantu aku ngalami masalah nyithak. Platform kasebut ora nate panas amarga teknologi nyerep panas. Dadi, aku bisa kanthi gampang njupuk Pencetakan 3D sawise rampung.
Lan siji liyane sing penting yaiku, ora prelu kumpul, yaiku mesin pra-kumpul. Saiki ana sawetara mesin sing menehi jinis sistem kasebut.
Piranti lunak kanggo ngrancang sing disedhiyakake, uga sugih ing konten. Aku bisa kanthi gampang nyunting utawa ngrancang model nganggo piranti lunak ecubware.
Aku nyaranake kabeh wong supaya tuku mesin iki, amarga regane murah kanthi mbandhingake karo akeh fitur lan fungsi sadurunge.

James Bacon

Makarya apik! Kabeh teka kanthi apik kaya sing diiklanake. Nganti saiki, ukiran Laser paling akeh lan seneng banget karo efek saka mesin cilik iki. Aku nggawa filamen pelangi sadurunge printer dikirim kanthi beign. Kanggo pertama kaline entuk asil sing apik. Muga-muga akeh sing bisa ditemokake lan disinaoni.

Josh Walter

Nggolek printer 3d kanggo tuku ulang tahune anakku. Suwene pirang-pirang dina kanggo mutusake lan pungkasane nggawa 4in1 iki. Pantes tenan! Digunakake pirang-pirang minggu kanggo nyoba nyithak 3d lan laser sawetara loket kayu. Aku nemokake laser menarik banget kanggo digunakake, sanajan aku pindhah printer menyang garasi kanggo proteksi ekstra!

Mike Anderson

Rampung proyek pertama karo Toydiy 4in1. Dicithak sawetara bagean lan kumpul bareng. Sanajan sawetara upaya gagal amarga masalah setelan, nanging sawise obrolan cilik kanthi dhukungan tetep diatasi. Sakabèhé aku seneng karo printer iki.

Babagan Kita

Ecubmaker Mlayu kanggo ngrampungake impen Makers. Minangka salah sawijining perusahaan awal sing maju kanggo ngembangake Printer 3D Multi-fungsi, EcubMaker muji amarga inovasi lan kualitas standar.

Wiwit didegake ing 2013, Kita nggawe macem-macem seri printer 3D desktop berkualitas tinggi kaya Fantasi. Sawise sukses ing seri Fantasi, target sabanjure yaiku ngembangake sesuatu sing bisa nyukupi kebutuhan para kreator sing seneng duwe mesin sing bisa nindakake macem-macem fungsi. Uga bisa ngirit dhuwit lan wektu kanggo ngoper mesin menyang mesin. Pungkasane, kita entuk target. Ing taun 2019, kita ngluncurake Printer 3D 4-in-1 pertama ing donya sing jenenge: TOYDIY 4-in-1. Sing kalebu warna siji FDM, Pencetakan 3D warna loro FDM, ukiran Laser, ukiran CNC kanthi fitur profesional liyane.

Kita duwe luwih saka 10 anggota ing tim R&D. Kabeh mau ngupayakake impen kanggo nggawe inovasi kanggo konsumen biasa nganti konsumen biasa. Dheweke bertekad kanggo nggawe soko sing bisa digunakake dening mahasiswa. wong tuwa umur tengah utawa uga wis pensiun. TOYDIY 4-in-1 minangka conto sing sampurna kanggo mbuktekake pengabdiane. Pangembangan piranti lunak profesional kabeh-siji dadi tantangan utama kanggo dheweke. Sawise ngliwati fase angel, kita nindakake. Saiki TOYDIY minangka Printer 3D alat multi-alat sing dioptimalake sing bisa entuk akeh pecinta teknologi.

Kanggo nerusake kontribusi iki ing industri cetak 3D lan kemajuan, kita dijanjekake bakal menehi satus persen. Kita ngupayakake supaya pangguna luwih gampang lan luwih gampang. Kita pengin sampeyan bareng lan dadi salah sawijine wong sing percaya karo inovasi lan perubahan kanggo manungsa.

  • 20+

    Paten lan Hak Cipta

  • 50+

    Pegawe

  • 1000+

    Kapasitas Wulan

  • 5000+

    Area Lokakarya